TelemagazynWłoska uczta na morzuOdcinki Włoska uczta na morzu Streszczenia odcinków O mare mio, Włochy 2018 Sezon 5 Odcinek 4 (Sezon 5) Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. Sezon 3 Odcinek 5 (Sezon 3) Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. Odcinek 4 (Sezon 3) Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. Odcinek 3 (Sezon 3) Antonino Cannavacciuolo, właściciel dwóch gwiazdek Michellin, wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza. Odcinek 2 (Sezon 3) Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. Odcinek 1 (Sezon 3) Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. Sezon 1 Odcinek 3 (Sezon 1) Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. Odcinek 2 (Sezon 1) Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. Odcinek 1 (Sezon 1) Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. Odcinek 4 Wypłynęliśmy z Porticello, niedaleko Bagherii z Antonino Cannavacciuolo: kuter rybacki Ghost ze swoimi wilkami morskimi czeka na bogaty łup. Odcinek 4 Wypłynęliśmy z Porticello, niedaleko Bagherii z Antonino Cannavacciuolo: kuter rybacki Ghost ze swoimi wilkami morskimi czeka na bogaty łup. Odcinek 3 Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. Odcinek 2 Antonino Cannavacciuolo podejmuje nowe wyzwanie poświęcone morzu i wędkarstwu. Na pokładzie łodzi rybackiej szef kuchni przemierza Włochy z północy na południe. Odcinek 1 Antonino Cannavacciuolo ponownie wyrusza w podróż, aby odkryć nasze morze i jego dobro: w tym odcinku szef kuchni wysiądzie w swoim Vico Equense. Włoska uczta na morzu w telewizji Czwartek 22.02.2024 09:20 Travel Channel Piątek 23.02.2024 09:20 Travel Channel Poniedziałek 26.02.2024 09:20 Travel Channel Wtorek 27.02.2024 09:20 Travel Channel Środa 28.02.2024 09:20 Travel Channel Czwartek 29.02.2024 09:20 Travel Channel Piątek 01.03.2024 09:20 Travel Channel Poniedziałek 04.03.2024 09:20 Travel Channel Środa 06.03.2024 19:20 Odcinek1 Travel Channel Środa 13.03.2024 19:20 Odcinek2 Travel Channel Środa 20.03.2024 19:20 Odcinek3 Travel Channel Środa 27.03.2024 19:20 Odcinek4 Travel Channel Pokaż więcej Podobne programy Wojny magazynowe: Kanada Owcze szaleństwo Polowanie na myśliwego Zagadkowe zgony Policja dla zwierząt w RPA Pogotowie ratunkowe dla zwierząt Polskie prywatne zbrodnie Bliźniacze zło Anatomia głupoty według Richarda Hammonda Ślubny salon marzeń