Wszystko o jedzeniu

The Know-it-all-Guide to..., Kanada 2017

Widzowie poznają mnóstwo ciekawostek i przydatnych informacji na temat orzechów oraz ich zastosowania w kuchni i poza nią. Dowiedzą się między innymi, jak gołymi rękami rozłupać orzech włoski.

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Serial/Serial dokumentalny

Wszystko o jedzeniu w telewizji

Galeria

Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial
  • Wszystko o jedzeniu - Serial

Opis programu

Tym razem widzowie poznają mnóstwo ciekawostek i przydatnych informacji na temat orzechów oraz ich zastosowania w kuchni i poza nią. Dowiedzą się między innymi, jak gołymi rękami rozłupać orzech włoski i czy to prawda, że niektóre orzechy są radioaktywne. Przekonają się, że masło orzechowe może być pomocne przy pozbywaniu się lepkich śladów po naklejkach. W programie także wizyta w zakładzie, w którym produkuje się solone fistaszki.