"Top Chef" - zobacz zwiastun 2. odcinka [WIDEO]

Redakcja Telemagazyn
Redakcja Telemagazyn
Ewa Wachowicz (fot. GM/POLSAT)
Ewa Wachowicz (fot. GM/POLSAT) polsat
Zobacz zwiastun drugiego odcinka kultowego "TOP Chef" - zostało już 13 uczestników!

Już w tę środę 18 września drugi odcinek polskiej edycji kultowego kulinarnego show na świecie -"TOP Chef"! Pojedynek 13 profesjonalnych kucharzy na noże już lada dzień! Kto odpadnie tym razem?

Tutaj do walki na noże stają wyłącznie profesjonaliści. Tu wymagana jest perfekcja w każdym calu i wszechstronne zdolności. Trzeba umieć przyrządzić wyszukaną potrawę, ale nie tylko. Program sprawdza podstawowe umiejętności do bycia szefem kuchni, a także poddaje próbie wszechstronność i kreatywność uczestników. Wszystko weryfikowane za pomocą kulinarnych zadań. Na kucharzy, wyłonionych w castingu czekają stres, mordercze tempo, pułapki oraz nagroda główna - duże pieniądze. Każdy odcinek to seria skomplikowanych konkurencji. Zwycięstwo w jednej z nich daje uczestnikom immunitet, inne zadania eliminują najsłabszych - przegrany pakuje noże i opuszcza program.

CZYTAJ TAKŻE:
POZNAJ WSZYSTKICH 13 UCZESTNIKÓW "TOP CHEF"
"TOP CHEF". EWA WACHOWICZ CHWALI KOLEGÓW Z JURY

Oto uczestnicy najbliższego odcinka:

  • Dariusz Kuźniak (37 lat, Warszawa) - bezrobotny szef kuchni; specjalność - kuchnia fusion
    - Ewa Malika Szyc-Juchnowicz (39 lat, Gdynia) - szef kuchni w swojej restauracji MALIKA; specjalność - kuchnia śródziemnomorska i francuska
    - Liliana Filipiak (29 lat, Łódź) - szef kuchni w swojej restauracji LILI; specjalność - kuchnia autorska
  • Bartłomiej Krężel (32 lata, Głogów) - szef kuchni w restauracji PREZZO; specjalność - kuchnia europejska z akcentem kuchni francuskiej
  • Marcin Piotrowski (35 lat, Warszawa) - nauczyciel w stołecznej szkole gastronomicznej; specjalność - kuchnia nowoczesna
    - Robert Świątek (39 lat, Groblice ) - szef kuchni w Pałacu Aleksandrów; specjalność - kuchnia domowa
  • Martin Gimenez Castro (30 lat, Piaseczno) - szef kuchni w restauracji HOŻA by Mondovino; specjalność - kuchnia Ameryki Południowej
  • Bartosz Musiał (23 lata, Wrzosowa) - kucharz w resturacji TOPOLLINO; specjalność - kuchnia włoska i azjatycka
  • Piotr Ogiński (26 lat, Liverpool) - Sous Chef w restauracji śródziemnomorskiej "Ego" w Liverpoolu; specjalność - kuchnie: tajska, włoska, francuska, hiszpańska
  • Piotr Ślusarz (26 lat, Gdańsk) - szef zmiany w sopockim hotelu Sheraton; specjalność - kuchnia modernistyczna i europejska
  • Sylwester Lis (37 lat, Zakopane) - szef kuchni w hotelu Bukovina w Bukowinie Tatrzańskiej; specjalność - kuchnia autorska (głównie polska)
  • Sylwia Sztandera (28 lat, Brzeziny) - szef kuchni w łódzkiej restauracji "Strefa Smaków"; specjalność - kuchnia polska i francuska
  • Paulina Trygar (28 lat, Wróblik Szlachecki) - kucharz w Sieniawa Pałac Hotel; specjalność - kuchnia polska i śródziemnomorska

Drugi odcinek "TOP Chef" już w środę, 18 września, o godz. 20.35 w Polsacie!

od 12 lat
Wideo

echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na telemagazyn.pl Telemagazyn