Muzzle
Thriller Muzzle21:00
CANAL+
Amy Schumer Learns to Cook, USA
Widzowie dowiedzą się, jak zrobić latkes, czyli żydowskie placki ziemniaczane z sosem jabłkowym, a także sałatkę z fenkułu z selerem. Poznają też przepisy na tradycyjnego smażonego kurczaka oraz wykwintne przegrzebki.
Czwartek 13.04.2023 04:05
Piątek 07.04.2023 02:35
Czwartek 06.04.2023 04:05
Piątek 31.03.2023 02:35
Środa 27.01.2021 09:00
Niedziela 24.01.2021 14:45
Środa 20.01.2021 09:00
Niedziela 17.01.2021 14:45
Środa 13.01.2021 09:00
Niedziela 10.01.2021 14:45
Środa 06.01.2021 09:00
Niedziela 03.01.2021 14:45
Widzowie dowiedzą się, jak zrobić latkes, czyli żydowskie placki ziemniaczane z sosem jabłkowym, a także sałatkę z fenkułu z selerem. Ponadto na śniadanie gospodyni przyrządza jajka w koszulkach i bekon. Widzowie poznają też przepisy na tradycyjnego smażonego kurczaka oraz wykwintne przegrzebki.
Oto drugi sezon urywek z życia przezabawnej Amy Schumer i jej rodziny. W tym dziwnym czasie kwarantanny wszyscy mają swoje zmartwienia i problemy, a Amy chce nas trochę rozbawić i przy okazji nauczyć się gotować. Będzie ją uczył sam szef kuchni Chris, czyli jej mąż, nagrywać to będzie kierownik planu Jane, czyli niania ich 11-sto miesięcznego syna Gene. Wszystko będzie się oczywiście działo podczas jego drzemek. Ku czci żydowskiego pochodzenia Amy dowiemy się jak zrobić latkes, czyli żydowskie placki ziemniaczane z sosem jabłkowym. Będzie sałatka z fenkułu z selerem - bo w tym programie, będziemy promować warzywa dyskryminowane. Dla amerykańskiego akcentu będą jajka w koszulkach i bekon na śniadanie. Zobaczymy też przepisy na tradycyjnego smażonego kurczaka czy wykwintne przegrzebki. Nie wszystkie składniki będą w domu, bo przecież jest kwarantanna, ale będziemy sobie radzić z tym co mamy w kuchni. A Amy okaże się mistrzynią koktajli. Oczywiście nie tych warzywno - owocowych. Amy Schumer jest gotowa pochwalić się swoimi umiejętnościami kulinarnymi swojemu mężowi, szefowi kuchni Chrisowi Fischerowi, przygotowując swój ulubiony posiłek: stek w szpinaku i śmietanie. Następnie lunch z grilla z bułkami z homarem i grillowanymi kotletami wieprzowymi.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: