Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki

Andy Bates: American Street Feasts, Wielka Brytania

W Seattle Andy przyrządza wieprzowinę z jabłkami, musztardą i cydrem. Uczestniczy też w kulinarnej lekcji obróbki łososia.

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny

Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki w telewizji

Galeria

Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki - Program
Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki - Program
Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki - Program
Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki - Program
  • Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki - Program
  • Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki - Program
  • Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki - Program
  • Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki - Program

Opis programu

Poszukiwania ulicznego jedzenia dla smakoszy sprawiają, że Andy dociera do Seattle. Spotyka tam Lance'a Marlowa w jego olbrzymim food trucku o nazwie "Maximus Mininmus", która kształtem przypomina… świnię. To spotkanie zainspiruje Andiego do upieczenia wieprzowiny z jabłkami, musztardą i cydrem. Później Andny spotka się z Joshem Hensonem, szefem kuchni food trucka "Skillet". To właśnie tu Andy weźmie kulinarną lekcję poddając obróbce łososia. Po obfitym lunchu Andy uda się na deser z Adią Schumadą. Lody z dodatkiem miodu to dokładnie to, co daje rozkosz podniebieniu. Po tym spotkaniu powstanie klasyczny amerykański deser - szarlotka z lodami przypominającymi kształtem plaster miodu.