Atelier smaku na mazurskim szlaku

Polska 2012

Tym razem Jolanta Słoma i Mirek Trymbulak wyruszają na Warmię i Mazury. Odwiedzają restauracje, które są otwarte na gości o nietypowych potrzebach kulinarnych.

  • Czas trwania: 13 minut, Gatunek: Magazyn kulinarny

Atelier smaku na mazurskim szlaku w telewizji

ZwińRozwiń
  • Sobota 09.01.2016 01:45 Odcinek 1

    kuchnia+

  • Niedziela 29.11.2015 07:00 Odcinek 5

    kuchnia+

  • Sobota 28.11.2015 07:00 Odcinek 4

    kuchnia+

  • Niedziela 22.11.2015 07:00 Odcinek 3

    kuchnia+

  • Sobota 21.11.2015 07:00 Odcinek 2

    kuchnia+

  • Piątek 28.11.2014 10:40 Odcinek 5

    kuchnia+

  • Środa 26.11.2014 10:40 Odcinek 4

    kuchnia+

  • Wtorek 25.11.2014 10:40 Odcinek 3

    kuchnia+

  • Poniedziałek 24.11.2014 10:40 Odcinek 2

    kuchnia+

  • Piątek 21.11.2014 10:40 Odcinek 1

    kuchnia+

  • Środa 15.10.2014 08:00 Odcinek 5

    kuchnia+

  • Wtorek 14.10.2014 08:00 Odcinek 4

    kuchnia+

Opis programu

ZwińRozwiń

Tym razem Jolanta Słoma i Mirek Trymbulak wyruszają na Warmię i Mazury. Dotrą m.in. do Ostródy, Podzamcza i Iławy, gdzie w sezonie żeglarze i turyści chętnie korzystają z lokalnej gastronomii. Odwiedzają restauracje, które są otwarte na gości o nietypowych potrzebach kulinarnych. Jedzą pyszne potrawy w urokliwej krainie lasów i jezior. W każdym odcinku gospodarze prezentują kucharzy, którzy gotują z miłością i zaangażowaniem, tak aby zadowolić największych smakoszy.

Znani wegetarianie - Jola Słoma i Mirek Trymbulak bogatsi w doświadczenia we wprowadzaniu wegańskiej i bezglutenowej diety w sopockich i gdańskich restauracjach tym razem wyruszają na Warmię i Mazury. W programie odwiedzają restauracje, które są otwarte na gości o nietypowych potrzebach kulinarnych.Jola i Mirek jedzą pyszne potrawy w warmińsko-mazurskiej urokliwej krainie lasów i jezior. W każdym odcinku prezentują kucharzy, którzy gotują z miłością i zaangażowaniem, tak aby zadowolić największych smakoszy. Odwiedzą m.in. Ostródę, Podzamcze i Iławę, gdzie w sezonie żeglarze i turyści chętnie korzystają z lokalnej gastronomii. Na specjalnej mapie miejsc, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, pojawią się kolejne restauracje i hotele. To właśnie w nich prowadzący program wraz z szefami kuchni opracowali potrawy dla osób o specjalnych potrzebach kulinarnych, ale tak skomponowane, aby były ciekawe również dla pozostałych klientów – w tym ryżowe roladki z kapustą i grzybami, kukurydziane spaghetti z pesto czy lody żurawinowo-bananowe.

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Telemagazyn poleca

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×