Człowiek, ogień i wyżerka

Man Fire Food, USA

Dokument ukazuje sposoby, na które Amerykanie posługują się ogniem - od małych ognisk do robionych na zamówienie grilli i wędzarek. Autorzy odwiedzają kucharzy amatorów, mistrzów grillowania i szefów kuchni.

Czas trwania:30 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny

Człowiek, ogień i wyżerka w telewizji

Galeria

Człowiek, ogień i wyżerka - Program
Człowiek, ogień i wyżerka - Program
Człowiek, ogień i wyżerka - Program
Człowiek, ogień i wyżerka - Program
Człowiek, ogień i wyżerka - Program
Człowiek, ogień i wyżerka - Program
Człowiek, ogień i wyżerka - Program
Człowiek, ogień i wyżerka - Program
Człowiek, ogień i wyżerka - Program
  • Człowiek, ogień i wyżerka - Program
  • Człowiek, ogień i wyżerka - Program
  • Człowiek, ogień i wyżerka - Program
  • Człowiek, ogień i wyżerka - Program
  • Człowiek, ogień i wyżerka - Program
  • Człowiek, ogień i wyżerka - Program
  • Człowiek, ogień i wyżerka - Program
  • Człowiek, ogień i wyżerka - Program
  • Człowiek, ogień i wyżerka - Program
  • Catherine Dewar

    Producent

  • A.J. Schultz

    Montaż

  • Michael Sellers

    Montaż

Opis programu

Dokument ukazuje kreatywne sposoby, w które Amerykanie posługują się ogniem. Od małych ognisk do twórczych, robionych na zamówienie grilli i wędzarek - autorzy odwiedzają domowych kucharzy, mistrzów grillowania i szefów kuchni. Sygnały dymne zabiorą Rogera Mookinga m.in. przez południe Ameryki, gdzie skosztuje różnych, regionalnych BBQ, oraz Nową Anglię, gdzie czeka go niezapomniana wyżerka z owoców morza.