David w Europie

Polska 2013

Czas trwania:25 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Magazyn/Magazyn poradnikowy

David w Europie w telewizji

Galeria

David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David w Europie - Program
  • David Gaboriaud

    Prowadzący

Opis programu

Kuchnia europejska to nie tylko spaghetti, sznycel, czy ryba z frytkami. Bogactwo smaków i aromatów Europy jest znacznie bogatsze. W autorskiej produkcji kuchni+ jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Europy. W jej poznaniu Davidowi pomagają specjalni goście - przedstawiciele danych krajów. Z jednej strony widzowie mają okazję poznać nie tylko kulinarne specjały danego regionu, ale także pasje i zainteresowania gości specjalnych. W każdym odcinku David przygotowuje dwa dania reprezentujące kuchnię danego kraju, w tym ulubioną potrawę gościa odcinka. W programie będzie można z bliska poznać najciekawsze potrawy z takich państw, jak: Rosja, Czechy, Francja czy Włochy. David Gaboriaud - Francuz, od kilku lat mieszkający w Polsce, kucharz z zamiłowania. Organizator wielu warsztatów i imprez kulinarnych, propagator slow food - idei celebrowania i delektowania się posiłkami. Swoją niespożytą energią zaraża innych do gotowania.