Dziwaczne potrawy Ameryki

Baltimore i Zatoka Chesapeake, USA

Andrew Zimmern weźmie udział w polowaniu. Spróbuje lepiej poznać prawdziwe życie mieszkańców wspaniałego górzystego stanu jakim jest Zachodnia Wirginia.

  • Gatunek: Turystyka

Dziwaczne potrawy Ameryki w telewizji

ZwińRozwiń

Multimedia

Opis programu

ZwińRozwiń

Współczesne Stany Zjednoczone to tygiel kulturowych wpływów i tradycji, swobodnie mieszany i interpretowany. Andrew Zimmern prezentuje smaki z całego świata, od tradycyjnych dań i przepisów przekazywanych sobie przez emigrantów z pokolenia na pokolenie, do niewiarygodnych innowacji kulinarnych. Aligator z rusztu w stylu Cajun, kurza krew pita z kieliszków na farmie nieopodal Seattle, owczy ozór podawany w drogiej restauracji w Bostonie, pieczone gołębie w Teksasie, czy jagnięce móżdżki w San Diego to tylko niektóre atrakcje kulinarne zaprezentowane w programie.

Andrew Zimmern wybiera się do Baltimore i nad Zatokę Chesapeake, gdzie czeka na niego jadłospis pełen tradycyjnych potraw.

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×