Tajpej: śmierdzące tofu i żelazne jaja,
Andrew dociera do kulinarnej mekki Tajwanu - Tajpej. Znajdzie śmierdzące tofu w górskiej fabryce, pozna sekret zamiany jajek w twarde jak stal jedzenie uliczne i opanuje sztukę przygotowania makaronu.
Poniedziałek 11.04.2016 01:00
Niedziela 10.04.2016 01:00
Sobota 09.04.2016 20:00
Sobota 09.04.2016 01:00
Piątek 08.04.2016 17:00
Piątek 08.04.2016 01:00
Czwartek 07.04.2016 17:00
Czwartek 07.04.2016 01:00
Środa 06.04.2016 17:00
Środa 06.04.2016 03:00
Środa 06.04.2016 01:00
Wtorek 05.04.2016 22:00
Andrew Zimmern zabierze widzów do najbardziej smakowitych miejsc na świecie. W Atenach skosztuje tradycyjnych greckich potraw, takich jak nadziewane liście winogron, musaka czy spanakopita. Następnie uda się do Florencji, by delektować się prawdziwym capuccino oraz - oczywiście - włoskimi lodami. Andrew ze smakiem spałaszuje bagietki i naleśniki w Paryżu, zanim wybierze się przez Kanał La Manche do Londynu na starą dobrą niedzielną pieczeń. Następnie wykona skok przez wielką wodę, by w Bostonie zajadać się zupą z owoców morza i białą rybą.
Andrew dociera do kulinarnej mekki Tajwanu - Tajpej. Znajdzie tam śmierdzące tofu w górskiej fabryce, pozna sekret zamiany jajek w twarde niczym stal jedzenie uliczne i opanuje sztukę przygotowania najdłuższego i najmocniejszego makaronu.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: