Eating Wild, USA
Zachwycona fauną i florą nad brzegiem rzeki Kinabatangan, Anis przygotuje rybę na sposób filipiński - faszerowaną liśćmi tapioki i mięsem kraba w sosie z mleka kokosowego.
Czwartek 25.03.2021 23:25 Odcinek 3 (Sezon 1)
Czwartek 18.03.2021 23:20 Odcinek 2 (Sezon 1)
Czwartek 11.03.2021 23:25 Odcinek 1 (Sezon 1)
Sobota 15.08.2020 14:10 Odcinek 6 (Sezon 1)
Sobota 08.08.2020 14:10 Odcinek 5 (Sezon 1)
Sobota 01.08.2020 14:10 Odcinek 4 (Sezon 1)
Sobota 25.07.2020 14:10 Odcinek 3 (Sezon 1)
Sobota 18.07.2020 14:10 Odcinek 2 (Sezon 1)
Sobota 11.07.2020 14:10 Odcinek 1 (Sezon 1)
Poniedziałek 13.04.2020 04:45 Odcinek 6
Niedziela 12.04.2020 02:15 Odcinek 1
Poniedziałek 06.04.2020 05:05 Odcinek 6
Anis i Nigel, przyglądając się małym stworzeniom w lasie deszczowym w Malezji, trafiają na trop słoni. Anis zainspirowana piękną przyrodą dżungli przygotuje sałatkę z kwiatu bananowca z krewetkami oraz rybę z pędami kokosowymi w karmelowym sosie.
W tym odcinku Nigel pokaże Anis swoją pasję do obserwacji ptaków. Dowiemy się też, jakie zwierzęta w środku nocy wychodzą na brzeg rzeki. Zachwycona fauną i florą nad brzegiem rzeki Kinabatangan, Anis przygotuje rybę na sposób filipiński - faszerowaną liśćmi tapioki i mięsem kraba w sosie z mleka kokosowego. Druga propozycja to filipiński deser turon z plantanów i owoców chlebowca, zawiniętych w ciasto do sajgonek. W tym odcinku Nigel pokaże Anis swoją pasję do obserwacji ptaków. Dowiemy się też, jakie zwierzęta w środku nocy wychodzą na brzeg rzeki. Zachwycona fauną i florą nad brzegiem rzeki Kinabatangan, Anis przygotuje rybę na sposób filipiński - faszerowaną liśćmi tapioki i mięsem kraba w sosie z mleka kokosowego. Druga propozycja to filipiński deser turon z plantanów i owoców chlebowca, zawiniętych w ciasto do sajgonek.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: