Amazon Taste, Brazylia 2021
W brazylijskiej Amazonii szef kuchni Thiago Castanho bada pochodzenie najbardziej egzotycznych składników lokalnej kuchni.
Poniedziałek 28.11.2022 14:20 Odcinek 5
Piątek 25.11.2022 14:20 Odcinek 4
Czwartek 24.11.2022 14:20 Odcinek 3
Środa 23.11.2022 14:15 Odcinek 2
Wtorek 22.11.2022 14:20 Odcinek 1
Niedziela 05.06.2022 18:10 Odcinek 5
Sobota 04.06.2022 10:00 Odcinek 5
Niedziela 29.05.2022 18:10 Odcinek 4
Sobota 28.05.2022 10:00 Odcinek 4
Niedziela 22.05.2022 18:10 Odcinek 3
Sobota 21.05.2022 10:00 Odcinek 3
Niedziela 15.05.2022 18:10 Odcinek 2
Brazylijski szef kuchni Thiago Castanho bada pochodzenie najbardziej egzotycznych składników lokalnych potraw. W tym odcinku wybierze się na farmę, gdzie hodowane są bawoły. Sprawdzi, jak smakuje tradycyjny stek, weźmie udział w produkcji regionalnego sera z mleka bawolego, a także zdradzi przepis na pyszny słodko - słony sernik. Zapraszamy na egzotyczną wyprawę po Amazonii. Magazyn kulinarny,
Brazylijski szef kuchni Thiago Castanho bada pochodzenie najbardziej egzotycznych składników lokalnych potraw. W tym odcinku zdecydowanie rządzą kraby i to tłuste, bo dopiero w sierpniu zrzucają skorupę i chudną. Nie wszyscy wiedzą, że Amazonia to także pas lasów namorzynowych, który leży między słonym morzem a dorzeczem Amazonki. Miejsce to uwielbiają kraby, które żywią się tylko liśćmi z drzew mangrowych. Tym razem więc Thiago Castanho zaprasza na kraba z grilla i bułkę z krabami. Magazyn kulinarny,
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: