Jakubiak lokalnie

Jesiotr, Polska 2015

Podróżując po Polsce, Tomasz Jakubiak szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania.

  • Czas trwania: 23 minut, Gatunek: Magazyn kulinarny
  • Reżyseria: Leszek Molski
  • Prowadzący: Tomasz Jakubiak

Jakubiak lokalnie w telewizji

ZwińRozwiń

Multimedia

Prowadzący

  • Tomasz Jakubiak

Twórcy

  • Leszek Molski Reżyseria

Opis programu

ZwińRozwiń

Tomasz Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni. W kolejnych odcinkach po Polsce, szukając kulinarnych ciekawostek. Produkty lub potrawy charakterystyczne dla odwiedzanego miejsca są dla gospodarza punktem wyjścia do pełnego pasji gotowania autorskich przepisów.

Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątki kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkty charakterystyczne dla danego regionu - specjalnie wyselekcjonowane wędliny, aromatyczne sery, rozmaite przyprawy oraz dostępne w danym miejscu owoce i warzywa. W drugim sezonie serii Tomasz Jakubiak sięga po specjalnie wyselekcjonowane lokalne wędliny, aromatyczne sery robione w odwiedzonych przez niego miejscach, korzysta też z rozmaitych przypraw oraz dostępnych w danym regionie owoców i warzyw.

Komentarze

Skomentuj
  • Skarbek (gość)

    Czemu co chwila zmieniacie czasy emisji

    08.11.2020 08:41

Dodaj komentarz

    Ocena społeczności: - Głosów: 0

    Hity dnia

    Wszystkie hity »

    Logowanie

    Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

    ×