m jak mięso

Polska 2023

Widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne.

Czas trwania:21 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny

m jak mięso w telewizji

Galeria

m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • m jak mięso - Program
  • Jerzy Sobieniak

    Prowadzący

  • Andrzej Andrzejczak

    Prowadzący

Opis programu

Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać. Program stanowi kompendium wiedzy o tym, jak kupować, gotować, piec, mielić, smażyć, a nawet podawać mięso na surowo. W kolejnych odcinkach widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne.