Mitch i Matt idą na ryby

Mitch & Matt's Big Fish, Wielka Brytania 2008

Restaurator i sprzedawca ryb Mitch Tonks razem z zawodnikiem rugby Mattem Dawsonem wyruszają w podróż życia. Poszukują ryb i owoców morza, aby przyrządzić z nich wyśmienite potrawy.

  • Czas trwania: 30 minut, Gatunek: Magazyn poradnikowy

Mitch i Matt idą na ryby w telewizji

ZwińRozwiń
  • Środa 25.07.2012 02:30 Odcinek 10

    kuchnia+

  • Wtorek 24.07.2012 14:05 Odcinek 10

    kuchnia+

  • Wtorek 24.07.2012 01:00 Odcinek 9

    kuchnia+

  • Poniedziałek 23.07.2012 13:50 Odcinek 9

    kuchnia+

  • Piątek 20.07.2012 13:25 Odcinek 8

    kuchnia+

  • Czwartek 19.07.2012 13:25 Odcinek 7

    kuchnia+

  • Środa 18.07.2012 13:25 Odcinek 6

    kuchnia+

  • Wtorek 17.07.2012 14:05 Odcinek 5

    kuchnia+

  • Wtorek 17.07.2012 01:00 Odcinek 4

    kuchnia+

  • Poniedziałek 16.07.2012 13:50 Odcinek 4

    kuchnia+

  • Piątek 13.07.2012 13:50 Odcinek 3

    kuchnia+

  • Czwartek 12.07.2012 13:55 Odcinek 2

    kuchnia+

Opis programu

ZwińRozwiń

Restaurator i sprzedawca ryb Mitch Tonks razem z zawodnikiem rugby Mattem Dawsonem wyruszają w podróż życia. Wezmą udział w połowie dzikiego łososia i krewetek, odwiedzą targi rybne i hodowle ryb. Zmierzą się w zawodach w wędkarstwie morskim. Mitch i Matt poszukują gatunków ryb i owoców morza, aby przyrządzić z nich wyśmienite potrawy. W menu gospodarzy programu znajdą się m.in. małże w sosie słodko-kwaśnym z chilli, makrela teriyaki, duszony homar czy mątwa w sosie chilli.

Restaurator i sprzedawca ryb Mitch Tonks razem ze światowej sławy zawodnikiem rugby Mattem Dawsonem pakują sprzęt do swojego campera i wyruszają w podróż życia. Mitch - doświadczony wędkarz i specjalista od przyrządzania potraw rybnych i jego towarzysz Matt, który jest kompletnym amatorem przemierzą Wielka Brytanię z dołu do góry i z powrotem, aby obalić mity i rozszyfrować tajemnice dotyczące rybnych spraw. Wezmą udział w połowie dzikiego łososia i krewetek, odwiedzą targi rybne i hodowle ryb, nie zawahają się przed włożeniem głowy do wody, aby zobaczyć więcej... Jakby tego było mało zmierzą się w zawodach w wędkarstwie morskim. Od Cromer po Kornwalię, Mitch i Matt są zdeterminowani, poszukując kolejnych gatunków ryb i owoców morza, aby przyrządzić z nich wyśmienite potrawy. Po powrocie na ląd przygotowują dania zarówno tradycyjne jak i te, których nie powstydziłyby się najnowocześniejsze restauracje. W menu gospodarzy programu znajdą się m.in. małże w sosie słodko-kwaśnym z chilli, makrela teriyaki, duszony homar czy mątwa w sosie chilli.

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×