Deva
Dramat obyczajowy Deva20:00
Jutro
TVP Kultura
Bohater
Thriller Bohater21:55
Jutro
CANAL+
Mitch & Matt's Big Fish, Wielka Brytania 2008
Restaurator i sprzedawca ryb Mitch Tonks razem z zawodnikiem rugby Mattem Dawsonem wyruszają w podróż życia. Poszukują ryb i owoców morza, aby przyrządzić z nich wyśmienite potrawy.
Środa 25.07.2012 02:30 Odcinek 10
Wtorek 24.07.2012 14:05 Odcinek 10
Wtorek 24.07.2012 01:00 Odcinek 9
Poniedziałek 23.07.2012 13:50 Odcinek 9
Piątek 20.07.2012 13:25 Odcinek 8
Czwartek 19.07.2012 13:25 Odcinek 7
Środa 18.07.2012 13:25 Odcinek 6
Wtorek 17.07.2012 14:05 Odcinek 5
Wtorek 17.07.2012 01:00 Odcinek 4
Poniedziałek 16.07.2012 13:50 Odcinek 4
Piątek 13.07.2012 13:50 Odcinek 3
Czwartek 12.07.2012 13:55 Odcinek 2
Restaurator i sprzedawca ryb Mitch Tonks razem z zawodnikiem rugby Mattem Dawsonem wyruszają w podróż życia. Wezmą udział w połowie dzikiego łososia i krewetek, odwiedzą targi rybne i hodowle ryb. Zmierzą się w zawodach w wędkarstwie morskim. Mitch i Matt poszukują gatunków ryb i owoców morza, aby przyrządzić z nich wyśmienite potrawy. W menu gospodarzy programu znajdą się m.in. małże w sosie słodko-kwaśnym z chilli, makrela teriyaki, duszony homar czy mątwa w sosie chilli.
Restaurator i sprzedawca ryb Mitch Tonks razem ze światowej sławy zawodnikiem rugby Mattem Dawsonem pakują sprzęt do swojego campera i wyruszają w podróż życia. Mitch - doświadczony wędkarz i specjalista od przyrządzania potraw rybnych i jego towarzysz Matt, który jest kompletnym amatorem przemierzą Wielka Brytanię z dołu do góry i z powrotem, aby obalić mity i rozszyfrować tajemnice dotyczące rybnych spraw. Wezmą udział w połowie dzikiego łososia i krewetek, odwiedzą targi rybne i hodowle ryb, nie zawahają się przed włożeniem głowy do wody, aby zobaczyć więcej... Jakby tego było mało zmierzą się w zawodach w wędkarstwie morskim. Od Cromer po Kornwalię, Mitch i Matt są zdeterminowani, poszukując kolejnych gatunków ryb i owoców morza, aby przyrządzić z nich wyśmienite potrawy. Po powrocie na ląd przygotowują dania zarówno tradycyjne jak i te, których nie powstydziłyby się najnowocześniejsze restauracje. W menu gospodarzy programu znajdą się m.in. małże w sosie słodko-kwaśnym z chilli, makrela teriyaki, duszony homar czy mątwa w sosie chilli.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: