Muzzle
Thriller Muzzle21:00
CANAL+
Tym razem Karol Okrasa bierze na warsztat dobrze znaną golonkę. Ten element wieprzowej tuszy jestceniony przez smakoszy nie tylko w naszym kraju. Równie popularna jest golonka na Słowacji, w Czechach, Niemczech czy Austrii. Polacy lubią golonkę, o czym najlepiej świadczy obecność wielu przepisów na tę potrawę na Liście produktów tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, które pochodzą z wielu regionów kraju. Jakie potrawy z udziałem golonki przygotuje kucharz Karol Okrasa? Będzie golonka gotowana w piwie z kiszoną ciapkapustą, a także golonka z glazurą miodowo - musztardową i gotowaną ciecierzycą oraz potrawka z golonki w pomidorach z makaronem Orzo.
Poniedziałek 01.01.2024 08:05 Odcinek 274
Poniedziałek 04.09.2023 06:45 Odcinek 274
Piątek 01.09.2023 18:35 Odcinek 274
Wtorek 05.07.2022 14:55 Odcinek 274
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: