Okrasa łamie przepisy Odcinek 61 - Wiosenne grillowanie

Polska 2024

Streszczenie odcinka

Tym razem Karol Okrasa rusza w plener na wiosenne grillowanie. Kiedy tylko przychodzi wiosna, na drzewach pojawiają się pierwsze listki, na polach pierwsze kwiaty, a w polskich ogródkach, na działkach czy polach biwakowych trwa grillowanie, zewsząd dociera zapach pieczonych na grillu przysmaków. Karol Okrasa proponuje trzy wiosenne propozycje na grilla. Pierwszym daniem będą szaszłyki z kurczaka w jogurcie z sałatkami z marchewki i cebuli. Kolejna potrawa to mielona karkówka na szpadkach z pieczonymi gruszkami i sosem miętowym, a trzecia propozycja to grillowany pstrąg marynowany w lubczyku, z sałatką z pieczonych warzyw.

Czas trwania:23 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny

Okrasa łamie przepisy w telewizji

Galeria

Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie
  • Wiosenne grillowanie