Polska Molskiej

Polska Molskiej, Polska 2014

Program propagujący turystykę kulinarną i aktywne spędzanie czasu. W każdym odcinku Małgorzata Molska odwiedza inny region lub miasto, przybliża lokalne przysmaki i przedstawia ludzi pełnych pasji.

  • Czas trwania: 30 minut, Gatunek: Magazyn kulinarny
  • Prowadzący: Małgorzata Molska

Polska Molskiej w telewizji

ZwińRozwiń
  • Niedziela 18.01.2015 15:10 Odcinek 1

    TVP HD

  • Sobota 17.01.2015 12:50 Odcinek 6

    TVP 2

  • Piątek 16.01.2015 17:35 Odcinek 1

    TVP HD

  • Czwartek 15.01.2015 20:25 Odcinek 1

    TVP HD

  • Niedziela 11.01.2015 15:10 Odcinek 6

    TVP HD

  • Sobota 10.01.2015 12:55 Odcinek 5

    TVP 2

  • Piątek 09.01.2015 17:40 Odcinek 6

    TVP HD

  • Czwartek 08.01.2015 20:25 Odcinek 6

    TVP HD

  • Niedziela 04.01.2015 15:15 Odcinek 5

    TVP HD

  • Sobota 03.01.2015 12:50 Odcinek 4

    TVP 2

  • Piątek 02.01.2015 17:30 Odcinek 5

    TVP HD

  • Czwartek 01.01.2015 20:25 Odcinek 5

    TVP HD

Multimedia

Prowadzący

  • Małgorzata Molska

Opis programu

ZwińRozwiń

Program propagujący turystykę kulinarną i aktywne spędzanie czasu. Małgorzata Molska, dla której istotna jest ekologiczna żywność, prezentuje potrawy przygotowane z naturalnych składników pochodzących z małych gospodarstw. W każdym odcinku odwiedza inny region lub miasto, przybliża widzom lokalne przysmaki. Wstępuje do barów i restauracji, spotyka się z kucharzami oraz z wytwórcami regionalnych produktów. Ważni są dla niej ludzie, którzy swoją pracę wykonują z pasją - producenci serów, hodowcy, ogrodnicy, rolnicy, bariści i szefowie kuchni.

Ideą programu "Polska Molskiej" jest propagowanie turystyki kulinarnej i aktywnego spędzania czasu. Dla prowadzącej szczególnie istotna będzie ekologiczna żywność, zaprezentuje potrawy przygotowane z naturalnych składników, pochodzących z małych gospodarstw, a nie z masowych produktów dostępnych w hipermarketach. W każdym odcinku Gosia Molska odwiedza inny region lub miasto i przybliża widzom lokalne przysmaki. Wstępuje do barów, restauracji, spotyka się z kucharzami, twórcami prawdziwego regionalnego jedzenia. W programie ważni są właśnie ci ludzie, pełni pasji producenci serów, hodowcy zwierząt, ogrodnicy, rolnicy, bariści czy zakochani w swojej pracy szefowie kuchni.

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Telemagazyn poleca

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×