Prawdziwa kuchnia żydowska

Polska 2012

W programie koszerne gotowanie z Ronenem z Izraela. Podane zostaną przepisy na cymes oraz inne słodkie potrawy podawane podczas żydowskich świąt, takich jak szabat, Nowy Rok i Sukot.

  • Czas trwania: 35 minut, Gatunek: Magazyn kulinarny

Prawdziwa kuchnia żydowska w telewizji

ZwińRozwiń
  • Środa 19.12.2012 11:55

    TVP 2

  • Środa 17.10.2012 11:55

    TVP 2

Opis programu

ZwińRozwiń

W programie koszerne gotowanie z Ronenem z Izraela. Podane zostaną przepisy na cymes oraz inne słodkie potrawy, które są podawane podczas żydowskich świąt religijnych, takich jak szabat, Nowy Rok, czyli Rosz Haszana i Sukot (święto szałasów, popularnie zwane Kuczki).

Zapraszamy do koszernego gotowania wraz z Ronenem z Izraela. W programie podamy przepisy na cymes oraz inne słodkie potrawy, które są podawane w nasze żydowskie święta religijne, takie jak szabat, Nowy Rok czyli Rosz haszana i święto Sukkot (święto szałasów popularnie zwane Kuczki).

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Telemagazyn poleca

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×