Sexy kuchnia Magdy Gessler

program , Polska Nie wszystkim idzie w kuchni jak po maśle. Jednym gotowanie kojarzy się z ciężką pracą, nudnymi zakupami i sprzątaniem bałaganu, inni boją się kulinarnej porażki - wiele razy włożyli całe serce w przygotowanie dania, a goście i tak kręcili nosami nad talerzami. Nowy cykl Magdy Gessler udo-wodni niedowiarkom, że kuchnia nie jest strasznym miejscem, a gotowanie może być naprawdę sexy. W nowym programie ambasador kanału Food Network przyrządzi dla widzów swoje autorskie dania. Intrygujące połączenia smaków, niezwykłe kompozycje kolorów i kształtów, Polska

Magda Gessler przyrządza autorskie dania. Intrygujące połączenia smaków, niezwykłe kompozycje kolorów i kształtów. Nie tylko smak potrawy jest ważny. Liczy się także to, jak danie zostanie podane.

  • Gatunek: Magazyn kulinarny

Sexy kuchnia Magdy Gessler w telewizji

ZwińRozwiń

Multimedia

Opis programu

ZwińRozwiń

Wszyscy je uwielbiają, bo podobno naprawdę potrafią poprawić humor. Niestety niewielu umie zrobić je w domu lub po prostu uważa to za wyzwanie. W siódmym odcinku "Sexy kuchni" Magda Gessler udowodni, że przygotowanie parfait nie jest straszne. Prowadząca do wykonania domowych lodów wykorzysta konfiturę i wodę różaną oraz płatki róż. Wszystkie składniki nadadzą lodom nie tylko fantastycznego smaku, ale również pięknego koloru. Różane parfait podawane przez Magdę Gessler najlepiej komponuje się z sosem limonkowym i listkiem świeżej mięty.

Wszyscy je uwielbiają, bo podobno naprawdę potrafią poprawić humor. Niestety niewielu umie zrobić je w domu lub po prostu uważa to za wyzwanie. W siódmym odcinku "Sexy kuchni" Magda Gessler udowodni, że przygotowanie parfait nie jest straszne. Prowadząca do wykonania domowych lodów wykorzysta konfiturę i wodę różaną oraz płatki róż. Wszystkie składniki nadadzą lodom nie tylko fantastycznego smaku, ale również pięknego koloru. Różane parfait podawane przez Magdę Gessler najlepiej komponuje się z sosem limonkowym i listkiem świeżej mięty. W siódmym odcinku królować będą same słodkości. Tym razem prowadząca zaserwuje swój ulubiony deser czyli węgierski specjał- naleśniki gundel palacsinta. Tajemnicą receptury jest alkohol. Magda Gessler do swoich naleśników wybrała koniak. Użyje go do ciasta naleśnikowego oraz polewy czekoladowej. Ważne jest, aby polewa była wykonana z prawdziwie gorzkiej czekolady. Prawdziwe naleśniki węgierskie powinny zawierać nadzienie z orzechów włoskich. Dla Magdy Gessler gundel palacsinta jest najlepszą propozycją na romantyczną kolację. A wy co wybieracie? Aksamitne parfait różane czy wyborne naleśniki gundel palacsinta? Wszyscy je uwielbiają, bo podobno naprawdę potrafią poprawić humor. Niestety niewielu umie zrobić je w domu lub po prostu uważa to za wyzwanie. W siódmym odcinku "Sexy kuchni" Magda Gessler udowodni, że przygotowanie parfait nie jest straszne. Prowadząca do wykonania domowych lodów wykorzysta konfiturę i wodę różaną oraz płatki róż. Wszystkie składniki nadadzą lodom nie tylko fantastycznego smaku, ale również pięknego koloru. Różane parfait podawane przez Magdę Gessler najlepiej komponuje się z sosem limonkowym i listkiem świeżej mięty. W siódmym odcinku królować będą same słodkości. Tym razem prowadząca zaserwuje swój ulubiony deser czyli węgierski specjał- naleśniki gundel palacsinta. Tajemnicą receptury jest alkohol. Magda Gessler do swoich naleśników wybrała koniak. Użyje go do ciasta naleśnikowego oraz polewy czekoladowej. Ważne jest, aby polewa była wykonana z prawdziwie gorzkiej czekolady. Prawdziwe naleśniki węgierskie powinny zawierać nadzienie z orzechów włoskich. Dla Magdy Gessler gundel palacsinta jest najlepszą propozycją na romantyczną kolację. A wy co wybieracie? Aksamitne parfait różane czy wyborne naleśniki gundel palacsinta?

Komentarze

Skomentuj
  • Ela (gość)

    Podpowiedzcie mi, gdzie znajdę wczorajszy przepis Magdy? Owoce morza w sosie pomidorowym i nie tylko

    09.04.2019 10:21
  • amigo (gość)

    jak mozna zrobic program sexy kuchnia z kobieta ktora odbiera ochote na sex? matko boska przeciez jak ona mpwi o seksie to jak ksiadz o biciu k.o.n.i.a jak zrohienie sledzia w sosie z kupy.

    22.01.2019 17:34
  • el (gość)

    Głupia jesteś.

    15.01.2019 09:41
  • Ewa (gość)

    Jak można przygotowywać potrawę z rozpuszczonymi, rozczochranymi włosami i pierścionkami na palcach?! Jak pomyślę ile bakterii i grzybów siedzi pod tymi pierścieniami nabieram obrzydzenia!

    20.11.2018 17:28

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Telemagazyn poleca

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×