Do pieczenia, do smażenia, do zjedzenia: szałwia i rozmaryn, Polska 2015
Kontynuacja cyklu "Smaki polskie", w lekkiej, ziołowej odsłonie. Program prowadzi Wojciech Kozłowski - największy producent ziół w kraju. Jego gośćmi będą znani kucharze, dietetycy i fachowcy.
Piątek 18.08.2017 12:35 Odcinek 9
Piątek 11.08.2017 12:35 Odcinek 8
Piątek 04.08.2017 12:25 Odcinek 7
Piątek 28.07.2017 12:40 Odcinek 6
Piątek 21.07.2017 12:35 Odcinek 5
Piątek 14.07.2017 12:35 Odcinek 4
Piątek 07.07.2017 12:35 Odcinek 3
Piątek 30.06.2017 12:35 Odcinek 122
Piątek 07.04.2017 12:35 Odcinek 130
Piątek 10.03.2017 12:30 Odcinek 129
Piątek 03.03.2017 12:39 Odcinek 5
Poniedziałek 27.02.2017 12:30 Odcinek 10
Kontynuacja cyklu "Smaki polskie", w lekkiej, ziołowej odsłonie. Program prowadzi Wojciech Kozłowski - największy producent ziół w kraju. Jego gośćmi będą znani kucharze, dietetycy i fachowcy zajmujący się ziołami. Najsłynniejsze blogerki kulinarne pokażą praktyczne zastosowanie ziół w kuchni i zdradzą tajniki przygotowania prostych, smacznych i zdrowych dań. Każdy z dziesięciu odcinków przedstawia dwa gatunki ziół.
W kolejnym odcinku kulinarnego cyklu autorzy biorą ty razem na warsztat bazylię. Aromatyczna, zagraniczna, klimatyczna - popularne zioło w różnych odmianach.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: