Świat szeroko otwarty

Świat szeroko otwarty, Polska

W tym odcinku "Świata szeroko otwartego" zwiedzamy Włochy.Zaczniemy od poznania tajników włoskiej kawy - wyznacznika prawdziwie włoskiego stylu życia. Następnie poznamy neapolitańską pizzę. Podejrzymy mistrzów pizzy przy pracy. Kolejnym przystankiem w tej włoskiej podróży będzie Turyn, bo to w nim znajduje się wyjątkowy budynek - las. Ale to nie wszystkie atrakcje tego kraju, bo Włochy to także alpejskie miasteczka, jazda i skoki narciarskie.W drugiej części Ula Chincz przybliży sylwetkę włoskiej dziennikarki i pisarki Darii Bignardi.

  • Gatunek: Turystyka

Świat szeroko otwarty w telewizji

ZwińRozwiń

Multimedia

Opis programu

ZwińRozwiń

W kolejnym odcinku "Świata szeroko otwartego" Dorota Wellman odwiedzi greckie wyspy Elafonisję, Kretę oraz Kefalonię. Dorota Wellman o greckiej kuchni porozmawia z ekspertką, znaną i cenioną szefową kuchni oraz autorką książek kucharskich, Tassią.

W tym odcinku "Świata szeroko otwartego" zwiedzamy Włochy.Zaczniemy od poznania tajników włoskiej kawy - wyznacznika prawdziwie włoskiego stylu życia. Następnie poznamy neapolitańską pizzę. Podejrzymy mistrzów pizzy przy pracy. Kolejnym przystankiem w tej włoskiej podróży będzie Turyn, bo to w nim znajduje się wyjątkowy budynek - las. Ale to nie wszystkie atrakcje tego kraju, bo Włochy to także alpejskie miasteczka, jazda i skoki narciarskie.W drugiej części Ula Chincz przybliży sylwetkę włoskiej dziennikarki i pisarki Darii Bignardi.

Komentarze

Skomentuj
  • Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Ocena społeczności: - Głosów: 0

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×