Sztuka z mięsa, czyli wół z wolna, ale porządnie, Polska 2019
Sobota 27.03.2021 17:30 Odcinek 5
Sobota 20.03.2021 17:30 Odcinek 4
Sobota 13.03.2021 17:30 Odcinek 3
Niedziela 07.03.2021 19:25 Odcinek 2
Sobota 06.03.2021 17:30 Odcinek 2
Sobota 27.02.2021 17:30
Piątek 27.11.2020 14:36 Odcinek 4
Niedziela 22.11.2020 11:11 Odcinek 3
Piątek 20.11.2020 14:36 Odcinek 3
Niedziela 15.11.2020 11:13 Odcinek 2
Piątek 13.11.2020 14:40
Niedziela 08.11.2020 11:12 Odcinek 1 (Sezon 2)
Tym razem nasi kucharze poczuli pociąg do wołowiny. Głównym "bohaterem" odcinka jest wołowy ozór, a dania przyrządzają dla ludzi pracujących fizycznie. Jak w diecie tej grupy sprawdzi się wołowina?Na to pytanie odpowiedzą nasi dietetycy. Zajrzymy też do kuchni francuskiej. Dowiemy się, na czyich stołach gościła wołowina w dawnych czasach.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: