Stado byków w Nola, USA
Adam świętuje w Nowym Orleanie francuski Dzień Bastylii i hiszpańskie święto byków.
Poniedziałek 14.10.2019 05:25 Odcinek 13 (Sezon 1)
Poniedziałek 14.10.2019 04:55 Odcinek 12 (Sezon 1)
Niedziela 13.10.2019 02:45 Odcinek 13 (Sezon 1)
Niedziela 13.10.2019 02:15 Odcinek 12 (Sezon 1)
Poniedziałek 07.10.2019 05:15 Odcinek 11 (Sezon 1)
Poniedziałek 07.10.2019 04:45 Odcinek 10 (Sezon 1)
Niedziela 06.10.2019 02:45 Odcinek 11 (Sezon 1)
Niedziela 06.10.2019 02:15 Odcinek 10 (Sezon 1)
Poniedziałek 30.09.2019 05:20 Odcinek 9 (Sezon 1)
Poniedziałek 30.09.2019 04:50 Odcinek 8 (Sezon 1)
Niedziela 29.09.2019 02:45 Odcinek 9 (Sezon 1)
Niedziela 29.09.2019 02:15 Odcinek 8 (Sezon 1)
Gwiazda programów kulinarnych, Adam Richman, prezentuje nowy program, w którym podróżuje po USA w poszukiwaniu najbardziej najciekawszych wydarzeń kulturalnych i najbardziej szalonych kompozycji kulinarnych, skupionych wokół największych zlotów fanów w kraju. Odwiedza wyścig Daytona 500, dołączając do 200 tysięcy zagorzałych fanów NASCAR, bada dziką przyrodę Alaski podczas imprezy Tesoro Arctic Man, a nawet próbuje smakołyków na festiwalu jąder w Calgary, wśród nich najostrzejsze danie w menu - Wielkie Ogniste Jaja.
Adam świętuje w Nowym Orleanie francuski Dzień Bastylii i hiszpańskie święto byków. Bierze udział w gonitwie byków, zjada grillowany ser inspirowany kuchnią europejską i dostrzega ziejącego byka wykonanego z metalu.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: