W interesie mięsożercy

Secret Meat Business, Australia 2009

Adrian Richardson ponad wszystko ceni mięso. Wie, jak je wybierać, kroić i przyrządzać. Gospodarz sam wytwarza wędliny. W programie podzieli się z widzami świetnymi przepisami.

Czas trwania:25 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny

W interesie mięsożercy w telewizji

Opis programu

Seria zachwyci wszystkich mięsożerców, a to za sprawą gospodarza programu, szefa kuchni Adriana Richardsona, który w kuchni ceni ponad wszystko mięso. Na temat mięs Adrian wie wszystko - jak je wybierać, jak kroić, jak przyrządzać i jak jeść. Sam wytwarza wędliny - rożnego rodzaju kiełbaski są jego specjalnością. W programie podzieli się z widzami świetnymi przepisami i zdradzi wiele trików, które pomogą poradzić sobie w kuchni. Przygotowuje dania z kurczaka, wieprzowiny, wołowiny i innych rodzajów mięs. Mięso stanowi lwia część naszego menu, warto więc poznać nowe receptury i nieco poeksperymentować w kuchni. Adrian używa w kuchni wyłącznie najświeższych produktów, jego dania są proste a przepisy maja "wyciągnąć" maksimum smaku.