W interesie mięsożercy
Secret Meat Business, Australia 2009
Adrian Richardson ponad wszystko ceni mięso. Wie, jak je wybierać, kroić i przyrządzać. Gospodarz sam wytwarza wędliny. W programie podzieli się z widzami świetnymi przepisami.
Czas trwania:25 min
Kategoria wiekowa:
Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny
W interesie mięsożercy w telewizji
Opis programu
Seria zachwyci wszystkich mięsożerców, a to za sprawą gospodarza programu, szefa kuchni Adriana Richardsona, który w kuchni ceni ponad wszystko mięso. Na temat mięs Adrian wie wszystko - jak je wybierać, jak kroić, jak przyrządzać i jak jeść. Sam wytwarza wędliny - rożnego rodzaju kiełbaski są jego specjalnością. W programie podzieli się z widzami świetnymi przepisami i zdradzi wiele trików, które pomogą poradzić sobie w kuchni. Przygotowuje dania z kurczaka, wieprzowiny, wołowiny i innych rodzajów mięs. Mięso stanowi lwia część naszego menu, warto więc poznać nowe receptury i nieco poeksperymentować w kuchni. Adrian używa w kuchni wyłącznie najświeższych produktów, jego dania są proste a przepisy maja "wyciągnąć" maksimum smaku.