Wiosenne atelier smaku
Polska 2010
Jola Słoma i Mirek Trymbulak zapraszają do wiosennej kuchni. Potrawy pełne witamin i sezonowych składników z pewnością przypadną do gustu nie tylko wegetarianom.
Czas trwania:10 min
Kategoria wiekowa:
Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny
Wiosenne atelier smaku w telewizji
Opis programu
Potrawy pełne witamin i sezonowych składników z pewnością przypadną do gustu nie tylko wegetarianom. Gospodarze proponują wyborne potrawy, które można szybko przygotować. W biało-zielonym menu znajdą się takie rarytasy, jak: lassi z rzeżuchy, sałatka w ziemniaczanym koszyku z kalarepą, gruszkami z octu, pestkami dyni i papryką, spaghetti z guacamole z zieloną papryką i smażonymi kiełkami, chłodnik z pomidorami i rukolą, nowalijki z dipem z mleka kokosowego, orzeszków nerkowca i miodu.