Z gruntu zdrowo, Polska
Widzowie udadzą się z Tadeuszem do Kosowa Lackiego na Mazowszu, gdzie buraki uprawiane są z należytą im uwagą. O wymaganiach tych warzyw i ich najciekawszych odmianach opowie gospodarz, Bartek.
Dzisiaj 19:10
Środa 03.03.2021 14:10
Piątek 05.03.2021 10:25
Sobota 06.03.2021 10:30
Sobota 06.03.2021 19:15
Sobota 06.03.2021 19:45
Niedziela 07.03.2021 13:45
Niedziela 07.03.2021 14:15
Poniedziałek 08.03.2021 19:10
Środa 10.03.2021 14:10
Piątek 12.03.2021 10:15
Sobota 13.03.2021 10:30
Tadeusz Muller, syn Magdy Gessler, miłość do gotowania odziedziczył w genach. Z wykształcenia jest psychologiem. Obecnie zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Gospodarz programu udowadnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Udaje się na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy.
Tadeusz Muller miłość do gotowania odziedziczył w genach. Z wykształcenia psycholog, który na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim nowym programie "Z GRUNTU ZDROWO" udowodni, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz pojedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokaże przepisy na dania, które będą prawdziwymi bombami witaminowymi. W pierwszym odcinku udamy się z Tadeuszem do Kosowa Lackiego na Mazowszu, gdzie buraki uprawiane są z należytą im uwagą. O wymaganiach tych warzyw i ich najciekawszych odmianach opowie mu Bartek, który jakiś czas temu porzucił swoje warszawskie życie i przeprowadził się na wieś. Razem z Tadeuszem przygotują pyszną kanapkę z burakiem z ogniska oraz kozim serem. W swoim studio nasz prowadzący zdradzi widzom przepis na zakwas z buraków, buraczaną tartę z twarogiem oraz zupę krem.
graża (gość)
pierwszy raz widziałam jego poczynania kulinarne w pierwszej edycji, a teraz tylko 2 razy nigdy nie mogę trafić na jego program, bardzo mi się podoba jak opowiada i gotuje robi to z taką lekkością po jego programie zaraz chce się jeść warzywa i przyrządzać potrawy brawo bardzo dobrze jemu to wychodzi
26.05.2020 00:10Joanna (gość)
Fajnie ogląda się jego program! Lubię tylko czemu tak mało powtórek na tvn style??
27.04.2020 15:52Rene (gość)
Bardzo dziękuję
, Jest bardzo dobry nie wiem czy nie lepszy od mamy ,
08.10.2019 19:25Rene (gość)
Bardzo dziękppp
, Jest bardzo dobry nie wiem czy nie lepszy od mamy ,
08.10.2019 19:15Rene (gość)
Bardzo mi się podoba jak z lekkością opowiada o naszych zdrowych warzywach, bardzo dokładnie opisuje przepis i jak go przyrządzić i przedewszystkim jest zdrowo . Daję piątkę . Takich ludzi trzeba szukać?
08.10.2019 19:12feenee (gość)
Rewelacyjny program :) bardzo lubię go oglądać bo mnie inspiruje w kuchni 👍🏼
20.09.2019 11:03Żak Marek (gość)
Liście z rzepy i rzodkiewki zlane chemią to naprawde samo zdrowie.
18.09.2019 11:13Ewa (gość)
Same cuda...
17.09.2019 14:32Ewa (gość)
Same cuda...
17.09.2019 14:31babcia (gość)
Te mięsa to w innych programach są oczywiście
23.07.2019 21:42babcia (gość)
rewelacyjne przepisy na to czekałam zdrowe gotowanie i fajnie pokazane , nie mogę patrzeć na te ociekające tłuszczem mięsa.Proszę o więcej
23.07.2019 21:41Kasia (gość)
Ten program jest bardzo nudny i za bardzo niezna sie facet o produktach . Nic ciekawego szkoda czasu na ogladanie
07.07.2019 10:02Telemagazyn co piątek razem z:
POLSKA Dziennik Zachodni Głos Wielkopolski Gazeta Wrocławska Dziennik Bałtycki Dziennik Łódzki Kurier Lubelski Gazeta Krakowska