Muzzle
Thriller Muzzle21:00
CANAL+
Jan Englert spaceruje po ulicach i placach Rzymu. Zagląda do kościołów, pałaców i muzeów, odwiedza miejsca, w których niegdyś bywali Polacy.
Codzienny serwis informacyjny z prognozą pogody, z uwzględnieniem szczegółowych informacji o zachmurzeniu, przewidywanych opadach, a także o zanieczyszczeniu powietrza.
Magazyn kulinarny, w którym śląski kucharz Remigiusz Rączka przygotowuje popularne i mniej znane dania kuchni regionalnej.
Program dla miłośników gotowania i kulinariów. Gospodarze przygotowują proste dania, ciasta i desery. Jeśli to możliwe, wykorzystują warzywa i owoce charakterystyczne dla bieżącej pory roku.
Program o zawodach, które dawniej były niezwykle popularne, natomiast obecnie coraz mniej osób postanawia zostać rzemieślnikami. Choć usługi przez nich świadczone są nadal potrzebne.
Jan Englert spaceruje po ulicach i placach Rzymu. Zagląda do kościołów, pałaców i muzeów, odwiedza miejsca, w których niegdyś bywali Polacy.
Magazyn kulinarny, w którym śląski kucharz Remigiusz Rączka przygotowuje popularne i mniej znane dania kuchni regionalnej.
Codzienny serwis informacyjny z prognozą pogody, z uwzględnieniem szczegółowych informacji o zachmurzeniu, przewidywanych opadach, a także o zanieczyszczeniu powietrza.
Brytyjski aktor staje się przewodnikiem po świecie, w którym powstała "Cicha noc". W austriackiej wiosce Oberndorf i w Salzburgu odnajduje ślady powstania najpopularniejszej kolędy świata.
Główny program informacyjny - podsumowanie wydarzeń mijającego dnia i zapowiedź najważniejszych tematów dnia następnego.
Codzienny serwis informacyjny z prognozą pogody, z uwzględnieniem szczegółowych informacji o zachmurzeniu, przewidywanych opadach, a także o zanieczyszczeniu powietrza.
Magazyn kulinarny, w którym śląski kucharz Remigiusz Rączka przygotowuje popularne i mniej znane dania kuchni regionalnej.
Jan Englert spaceruje po ulicach i placach Rzymu. Zagląda do kościołów, pałaców i muzeów, odwiedza miejsca, w których niegdyś bywali Polacy.
Program o zawodach, które dawniej były niezwykle popularne, natomiast obecnie coraz mniej osób postanawia zostać rzemieślnikami. Choć usługi przez nich świadczone są nadal potrzebne.
Program dla miłośników gotowania i kulinariów. Gospodarze przygotowują proste dania, ciasta i desery. Jeśli to możliwe, wykorzystują warzywa i owoce charakterystyczne dla bieżącej pory roku.
Główny program informacyjny - podsumowanie wydarzeń mijającego dnia i zapowiedź najważniejszych tematów dnia następnego.
Magazyn kulinarny, w którym śląski kucharz Remigiusz Rączka przygotowuje popularne i mniej znane dania kuchni regionalnej.
Telemagazyn z wydaniem magazynowym: