Wnuczka rybaka. Rozmowa z Emilią Krakowską

Redakcja Telemagazyn
Redakcja Telemagazyn
Zupa rybna, pierogi z kapustą i grzybami, makiełki. Tych specjałów nie mogło w wigilię zabraknąć.

Pamiętam przede wszystkim zapach wydobywający się z rozpalonego pieca. Woń wesoło trzaskającego w kotlinie węgla, który - żeby pomóc mamie - sama przyciągałam na sankach... Czytaj więcej

od 12 lat
Wideo

echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na telemagazyn.pl Telemagazyn