"Dance, Dance, Dance 2". Skrajne opinie Anny Muchy i Idy Nowakowskiej w 2. odcinku! Jurorki też się pokłócą?

Oceny uczestników drugiej edycji tanecznego show TVP2 to ciągła dyskusja między jurorami. Anna Mucha i Ida Nowakowska bardzo często mają odmienne zdanie na temat scenicznych występów gwiazd.

Multimedia

"Dance, Dance, Dance 2" odcinek 2. w piątek, 6.03.2020 o godz. 20:00 w TVP2! - sprawdź program tv

Anna Mucha wielokrotnie powtarzała, że w przeciwieństwie do Idy Nowakowskiej i Roberta Kupisza, nie zna się na tańcu. W występach uczestników szuka prawdy, zaangażowania i liczy, że duety wciągną ją w historie prezentowane na scenie. Pozostała dwójka jurorów, przez lata związana z tańcem zawodowym, zwraca uwagę na zachowanie charakteru występu oraz wytyka błędy techniczne. Oczekiwania względem uczestników tanecznego show TVP2 są więc niezwykle wyśrubowane.

Anna Mucha śpiewa "Ona tańczy dla mnie", a Kasia Stankiewicz odpłaca się złośliwością!Zobacz więcej

W drugim odcinku „Dance Dance Dance”, który zobaczymy w najbliższą sobotę o 20:00 w TVP2, na scenie ponownie zaprezentuje się sześć duetów. Oprócz wspólnych choreografii jedna osoba z każdej pary zatańczy także solówkę. Opinie na temat odwzorowania choreografii ze znanych na całym świecie klipów niejednokrotnie będą bardzo skrajne, co już teraz możecie zobaczyć w naszym wideo.

Przedobrzyłeś i z tego zrobiło się lekkie disco polo - oceni jeden z występów Ida Nowakowska.

Nie, nie, nie! Znowu nie zgodzę się z Idą. Absolutnie, disco polo to dla mnie odległy temat - skwituje w sekundę Anna Mucha.

Ida, następnym razem zamieniamy się miejscami. Widziałam tutaj zupełnie coś innego - skomentuje kolejną opinię Idy Anna Mucha.

Powiedz, co widziałaś… - powie Nowakowska.

Efekty wielogodzinnych treningów uczestników drugiej edycji „Dance Dance Dance” oraz opinie jury zobaczymy już w najbliższą sobotę o godzinie 20:00 w TVP2.

Zobacz galerię

Komentarze

Skomentuj
  • ktoś (gość)

    Mucha najmniej się zna na tańcu a najwięcej się popisuje i daje słabe oceny. Niech ona zatańczy. Robi z siebie Gł......pa

    19.04.2020 13:26
  • Czeko (gość)

    Wszystko fajnie poza zjeb...ana muchą. Tam tylko Ida się zna i ocenia obiektywnie. Nie rozumiem co to są za oceny dla tego frajera Mateusza i pamelci.... Bo co kur... Dostali kawałek że niby się tozstaja?! ... Ciezko bo niby wielka miłość... Cpuny bez mózgów i nic więcej!

    18.04.2020 20:25
  • Widz (gość)

    Mucha to się ośmiesza taką jak jest aktorątak samo jurorką do du.....y!!!!!!!!!

    04.04.2020 21:28
  • Gerard (gość)

    Mucha swoimi opiniami , psuje program. !!!!! Wiszące piersi są wprost proporcjonalne do jakości ocen jurorki

    28.03.2020 21:31
  • Gość (gość)

    Mucha jest nie do zniesienia i jescze ma obwisłe cycki

    28.03.2020 21:14
  • Malgorzata (gość)

    Mucha paskudna, wstrętna wulgarna,zrozumiała, bez minimum kultury nie powinna psuć tego programu. Inteligencja bazar owa nie powinna siedzieć obok Idy, która ma klasę i jest bardzo dobrze ubrana Mucha musi mieć kompleksy i stad bierze się jej sarkazm i flustracja.

    28.03.2020 21:10
  • Malgorzata (gość)

    Mucha jest okropna. Nie można jej oglądać i słuchać. Fakt , że nie zna się na tańcu jak Ida,ale strasznie piprzy bez sensu.Jej oceny . . . .wogole nie powinna tam być. Robi z siebie pajac. A do tego jej bazar owy wygląd psuje program

    28.03.2020 21:03
  • Anita (gość)

    Chlopaki maja extra robote tymczasem fit lovers zawsze cos niezbyt wymagajacego

    21.03.2020 21:46
  • Jurorzy (gość)

    Nie cierpie fit lovers attitude sa lekko bezczelni ignorance. To ustawka maja najlepsze I nie wymagajace utwory. Dajcie I'm jakies techno albo cos wymagajacego na litosc boska

    21.03.2020 21:45
  • Gość (gość)

    Uważam że Anna Mucha to pomyłka w tym programie. Nieumie tańczyć a komentuje wszystko i wrzystkich ANNA MUCHA STOP HEJTOM trytykujesz wszystko i wszystkich masz ulubieńców i to widać tak samo jak kogoś chcesz się pozbyć biedny Krzysiek zestresował się bo Ci OBIECAŁ ŻE POMYŁKA SIĘ JUŻ NIE POWTÓRZY wyparłaś mega presję na niego i proszę bardzo co zrobiłaś

    21.03.2020 21:45
  • Jurorzy (gość)

    Nie cierpie fit lovers attitude sa lekko bezczelni ignorance. To ustawka maja najlepsze I nie wymagajace utwory. Dajcie I'm jakies techno albo cos wymagajacego na litosc boska

    21.03.2020 21:45
  • Pati (gość)

    Bardzo lubię ogląda dance dance dance ale ta mucha wszystko psuje te jej opinie jak by była profesjonalna tancerka i się na tym znała. Mucha psuje cały program swoimi wypowiedziami.Nie wspomnę jak jest ubrana to kolejna żenada. Wywalić muchę!!!!

    17.03.2020 17:20
  • Kamil (gość)

    Jesli mozna slow dodac pare,zrobie to z przyjemnoscia dla siebie z nieprzyjemnoscia dla Jury Dance dance,czy jakos tam.Otoz moja opinia jest taka a nie inna ; wszystkie osoby wytypowane,wybrane czy t ez wziely isame zdecydowaly o tym - ( ja uznam, ze to jak najbardziej mozliwe) by usiasc na krzeslach jurorskich nalezy zastapic innymi, tzn.inteligentnymi,dobrze wychowanymi,wyksztalconymi kierunkowo i umiejacych sklecic jako tako pare logicznych zdan. Osoby nie musza byc znane z jakichs seriali-pierdali,ale znajace sie na obiektywnej,tresciwej i pouczajacej ocenie. Na razie telewizje ogarnela goraczka glebokiego zascianka ,tumiwisizmu, impertynencji,kabotynstwa i bylejakosci,bo o profesjonalizmie nie mozna w tym przypadku nawet sie zajaknac. Jasne ,ze to smutne,ale coz poczac jesli prawdziwe !!! Nie powiem,kiedys mielismy wiele tzw,gwiazd (aktorzy,piosenkarze,tancerze), niestety dzisiaj ledwie sie tam gdzies jarzy i tli.Ot taka prowincjalka,ale jak spytac ludzi na ulicy ,to mowia ze , te polskie seriale i disco to dobre sa - ja sobie mysle skoro ludziskom to pasi,to co mnie do tego. Nie ,ze ja sie czepiam,nic z tych rzeczy,tak tylko napisalem,z nudow , wiecie!

    16.03.2020 16:42
  • Borasia (gość)

    Nie mogę zrozumieć, e te dwie pindy czepiają się Mroczka, tak jak w tamtej edycji Gankowskiego

    15.03.2020 19:10
  • Alice (gość)

    Mucha powinna zmienić stylistę, albo zatrudnić, bo to obciach. Poza tym nie stać ją na biustonosz, bo cycki na wierzchu, ale po co ?! Jej wypowiedzi to żenada, nie potrafi ułożyć poprawnie zdania w języku ojczystym, widać, że nie ma pojęcia o tańcu, taka sobie aktoreczka. Poziom takiej niegdyś gimnazjalistki i na zakupy do galerii!

    14.03.2020 22:06
  • Alice (gość)

    Mucha powinna zmienić stylistę, albo zatrudnić, bo to obciach. Poza tym nie stać ją na biustonosz, bo cycki na wierzchu, ale po co ?! Jej wypowiedzi to żenada, nie potrafi ułożyć poprawnie zdania w języku ojczystym, widać, że nie ma pojęcia o tańcu, taka sobie aktoreczka. Poziom takiej niegdyś gimnazjalistki i na zakupy do galerii!

    14.03.2020 22:05
  • Mika (gość)

    Wywalić Muchę z programu!!!! Co za tupet!!! To jest program rozrywkowy, a nie konkurs tańca!!! Przez program jest beznadziejny...

    14.03.2020 21:47
  • Zapomnialam (gość)

    Ida czepiasz się Rafała który jest o wiele lepszy od fit loversow jestes nie w porzadku daleko im do Rafała. Ania jest przynajmniej szczera.

    14.03.2020 21:34
  • Sprawiedliwosc (gość)

    To nie fair ze Rafal I jego partner mają trudniejsze choreografie i do nich się czepiaja a for loversi mimo że mają o wiele lepsze utwory to i tak są o wiele gorsi od Rafała. Nie ładnie jurorzy

    14.03.2020 21:31
  • mucha (gość)

    mucha psujesz cały program pewnie chciałaśbyś tak tanczyc i pewnie z zazdrosci tak komentujesz niektórych uczestników udajesz że znasz sie na tancu ale ci to nie wychodzi wogóle nie pasujesz do programu słowo dla tych co kompletują skład jury nech się nastepnym razem zastanowia zeby takiej anny muchy wogóle nie brac pod uwage.

    14.03.2020 20:53
NowszeStarsze

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Telemagazyn poleca

Hity dnia

Wszystkie hity »


Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.

×