Jak radzą sobie dziś Filip i Łukasz, właściciele restauracji „Owce i róża” z Brennej? Co się dzieje po czterech latach od rewolucji w barze „Gorąca kiełbasiarnia” z Łodzi? Czy esencjonalna solianka nadal smakuje tak, jakby przyrządzała ją sama Magda Gessler? W którym kierunku rozwinęła się toruńska „La Nonna Siciliana” i czy Cufo wciąż specjalizuje się w przyrządzaniu tradycyjnych dań sycylijskich, czy też może wrócił do dawnego menu? Te i inne restauracje, które w minionych sezonach przeszły rewolucję pod okiem Magdy Gessler tym razem odwiedzi Charles Daigneault.
Znany z MasterChef Charles Daigneault, dotrze do tych lokali, które poddane zostały całkowitej metamorfozie pod okiem uwielbianej przez widzów restauratorki. Wybierze się między innymi do Brennej, malowniczo położonej miejscowości w Beskidzie Śląskim, Łodzi, Łodygowic, Pruszcza Gdańskiego i Torunia. Szczegółową relacją ze swoich wizyt podzieli się z Magdą Gessler. Jaka będzie jego opinia? Czy restauracje, które uzyskały pomoc kilka lat temu wciąż utrzymują wysoki poziom? Odpowiedź w każdy czwartek o godz. 22.30 w serwisie player, tuż po emisji premierowych odcinków „Kuchennych Rewolucji” na antenie TVN.
Źródło: TVN/x-news
Edward Miszczak: Do kina nie chodzą kosmonauci, tylko widzowie TVN
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- To on stworzył Dagmarę Kaźmierską. Dziś nie chce się do niej przyznać
- Znamy prawdę o stanie zdrowia Santor. Piosenkarka pokazała się publicznie po operacji
- Ludzie zachwycają się bratową teścia Kondrata. Piszą jej, że ma niezwykłą urodę
- Niewielu wie, że jest wnukiem Wodeckiego. Leo Stubbs już raz próbował sił w rozrywce