Wśród kulinarnych propozycji Mateusza Truszkiewicza i Amelii Gardaś znalazły się: tatar z łososia z azjatycką pastą z awokado, wołowe roladki zrobione techniką tataki, massaman curry z krewetkami, stek z tuńczyka marynowany w sosie rybnym serwowany z ryżem cytrynowym oraz salsą z mango i kiwi, pudding z kaszą jaglaną i truskawkami oraz widowiskowy deser pagoda z płatów ryżowych z owocami i bitą śmietaną.
"MasterChef" sezon 2. odcinek 2. Morskie i leśne przygody kulinarne małych kucharzy. Finałowa ekipa w komplecie! [WIDEO+ZDJĘCIA]
Kolejni mali kucharze stanęli do walki o wejście do finałowej czternastki programu i gotowanie w wielkiej kuchni MasterChefa Juniora. Sprawdźcie, co wydarzyło się w 2. odcinku 2. sezonu "MasterChefa…
Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?