Program telewizyjny na środę, 22.03.2023. Co warto obejrzeć w środę, 22.03.2023 w TV?

Przed nami środa, 22 marca. Dzisiaj w telewizji czeka na was szeroki wybór filmowych hitów, w tym kultowy „Terminator” z Arnoldem Schwarzeneggerem oraz „Uciekaj!”, które kilka lat temu podbiło kina na całym świecie. Zobaczcie, co warto obejrzeć w TV! Oto program telewizyjny na środę, 22.03.2023.

Multimedia

Program tv na środę, 22 marca 2023 r.:

Z kamerą wśród inteligentów – Olivier Assayas przedstawia komedię obyczajową o paryskim świecie literackim. Pisarz, wydawca, ich żony, a także konstelacja powiązanych z nimi postaci. Oto komedia obyczajowa, która opowiada o romantycznych i zawodowych perypetiach przedstawicieli paryskiej bohemy. Reżyserem filmu jest Olivier Assayas, mający w różnorodnym dorobku m.in. szokujący thriller "Demonlover" i familijny dramat "Pewnego lata". W obsadzie – niezmiennie pełna wdzięku Juliette Binoche.
„Podwójne życie” - TVP Kultura, godz. 20:00

Kontynuacja szalonej parodii horrorów. Dwaj egzorcyści próbują wypędzić złego ducha Megan Voorhees, jednak przedsięwzięcie kończy się inaczej niż oczekiwali. Rok później grupka przyjaciół, którzy przeżyli to wydarzenie spotyka się u profesora Oldmana. W domu, w którym rok temu odbyły się egzorcyzmy, teraz mają odbyć się badania naukowe. Młodzi ludzie nie wiedzą jednak, że trafią prosto do siedziby Szatana.
„Straszny film II” - Stopklatka, godz. 20:00

Historia czarnoskórego chłopaka, Chrisa Washingtona, który wybiera się z wizytą do posiadłości rodziców swojej białej dziewczyny, Rose Armitage. Szybko orientuje się, że atmosfera w domu jest niepokojąca. Nie spodziewa się, że powodem zaproszenia nie jest wyłącznie to, iż rodzice Rose chcą go poznać. Wierzy, że pełen napięcia nastrój u Armitage'ów wynika z przyczyn rasowych. Wkrótce odkryje zadziwiającą prawdę.
„Uciekaj!” - TVN 7, godz. 21:00

Emocjonalny rollercoaster, wyjątkowe nagrody i surowe kary, jakich dotąd nie było, jeszcze więcej gwiazd w kuchni oraz w restauracji - a wszystko to z udziałem nowych uczestników, i pod wodzą giganta polskiej gastronomii, Mateusza Gesslera! Ósma edycja najlepszego kulinarnego show w Polsce będzie jeszcze bardziej gwiazdorska pod każdym względem. Któremu z uczestników uda się wygrać 100 tysięcy złotych i staż w jednej z najlepszych restauracji w kraju?
„Hell’s Kitchen: Piekielna kuchnia” - Polsat, godz. 21:10

W 2029 r. inteligentny system komputerowy Skynet przejmuje władzę nad światem. Rozpoczynają się bezlitosne rządy maszyn. Pozostali przy życiu ludzie organizują ruch oporu, na czele którego staje charyzmatyczny John Connor. Skynet postanawia stłumić bunt w zarodku. Wysyła w przeszłość cyborga, zwanego terminatorem, z misją zabicia Sary Connor, przyszłej matki lidera rewolucji. W ślad za mordercą podąża człowiek z przyszłości, Kyle Reese, który ma ochronić Sarę przed niebezpieczeństwem.
„Terminator” - TV Puls, godz. 21:55

Podczas obchodów Dnia Niepodległości terroryści atakują główny komputer Stanów Zjednoczonych. Dowodzi nimi były pracownik Departamentu Obrony Thomas Gabriel. Lokalna policja ma wolne, zwierzchnicy zlecają więc odnalezienie hakerów detektywom. Sprawę przejmuje detektyw John McClane. Odnajduje podejrzanego o udział we włamaniu Matta Farrella. W mieszkaniu informatyka obaj zostają zaatakowani i cudem uchodzą z życiem. Farrell nieświadomie pomógł terrorystom w przygotowaniu ataku. Thomas Gabriel postanawia porwać Lucy, córkę Johna.
„Szklana pułapka 4.0” - Polsat, godz. 22:45

Zobacz galerię

Sprawdź pełny program TV na środę, 22.03.2023 >

Komentarze

Skomentuj
  • kjut (gość)

co za bzdury!!!!!

16.03.2023 18:41
  • Florence (gość)

POST Z WDZIĘCZNOŚCIĄ, KTÓRY MUSISZ PRZECZYTAĆ. Nazywam się Florence Hooper, jestem świadkiem dobrej pracy i uczciwości dr Ogundele. Jeśli potrzebujesz pomocy, aby odzyskać swojego kochanka, odbudować zerwany związek? Skontaktuj się z dr Ogundele. Ten człowiek jest uczciwy i potężny. Jego czat WhatsApp, czat Viber lub telegram: +27638836445. Możesz mu też podziękować ode mnie, przywrócił mi męża po 5 latach rozłąki. Ten człowiek przyniósł pokój w moim małżeństwie, a jego zaklęcia są nieszkodliwe.

15.03.2023 21:57
  • Ethan (gość)

mam dziwne treści wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

27.02.2023 17:31
  • koniec (gość)

Lo matko ,co tu sie dzieje.

02.02.2023 18:20
  • LUCA MATTEO (gość)

Nazywam się Luca Matteo, to były jedne z najlepszych wakacji w moim życiu, ponieważ odzyskałem żonę w ciągu kilku godzin. Zanim do niego zadzwoniłem, przeczytałem kilka dobrych opinii o doktorze Udamie, ale nie wiedziałem, czy wszystkie te historie są prawdziwe, dopóki nie odzyskałem żony. Po tym, jak odzyskałem żonę, z pomocą dr Udama nauczyłem się dzielić moim świadectwem ze wszystkimi na tej stronie, że dr Udama jest naprawdę potężnym czarodziejem, który odbudowuje każdy zerwany związek lub małżeństwo zaklęciem miłosnym w ciągu kilku godzin. Skontaktuj się z dr Udamą na WhatsApp: (+27 65 897 8226) lub wyślij e-mail na adres (udamaada@gmail.com) i podziękuj mi później.

25.01.2023 22:14
  • xxx (gość)

czy ktos jakkolwiek weryfikuje te idiotyczne komentarze?

24.01.2023 23:56
  • LUCA MATTEO (gość)

Nazywam się Luca Matteo, to były jedne z najlepszych wakacji w moim życiu, ponieważ odzyskałem żonę w ciągu kilku godzin. Zanim do niego zadzwoniłem, przeczytałem kilka dobrych opinii o doktorze Udamie, ale nie wiedziałem, czy wszystkie te historie są prawdziwe, dopóki nie odzyskałem żony. Po tym, jak odzyskałem żonę, z pomocą dr Udama nauczyłem się dzielić moim świadectwem ze wszystkimi na tej stronie, że dr Udama jest naprawdę potężnym czarodziejem, który odbudowuje każdy zerwany związek lub małżeństwo zaklęciem miłosnym w ciągu kilku godzin. Skontaktuj się z dr Udamą na WhatsApp: (+27 65 897 8226) lub wyślij e-mail na adres (udamaada@gmail.com), a później podziękuj mi..

20.01.2023 10:18
  • Hvpisxzfkn (gość)

😁😂😍😗😃🤩🥰😀😂😉😙😘🥳😭😃🙂😌😴🥳🤤😔😪😝😜😛🤪😛😋🥱🥺🥴😶🤔🤭😑🤗😬🧐☹️😡🙄🤬😰😠🤨😱😓😟☹️😥😞☹️😮😯😦😲😧🤯

10.01.2023 14:18
  • Scarlett (gość)

JESTEM Scarlett: TO JEST MOJE POŚWIADCZENIE DLA DR OGUNDELE, PRAWDZIWEGO CZARNIKA, KTÓRY PRZYWRÓCIŁ MI MĘŻA W CIĄGU 48 GODZIN SWOIM ZAKLĘCIEM MIŁOŚCI, TEN CZŁOWIEK MA ROZWIĄZANIE KAŻDEGO PROBLEMU W ZWIĄZKU, SKONTAKTUJ SIĘ Z NIM NA WHATSAPP LUB TELEGRAM: +27638836445 . JEGO ZAKLĘCIE JEST NIESZKODLIWE.

06.01.2023 18:23
  • gościu (gość)

nie ma nic w telewizji naziemnej, tylko pierdoły religijne, stare kabarety i wszechstronna głupota na prawie każdym kanale

06.01.2023 10:09
  • Scarlett (gość)

JESTEM Scarlett: TO JEST MOJE POŚWIADCZENIE DR.OGUNDELE, PRAWDZIWEGO CZARNIKA, KTÓRY PRZYWRÓCIŁ MI MĘŻA W CIĄGU 48 GODZIN SWOIM ZAKLĘCIEM MIŁOŚCI, TEN CZŁOWIEK MA ROZWIĄZANIE KAŻDEGO PROBLEMU W ZWIĄZKU, SKONTAKTUJ SIĘ Z NIM NA WHATSAPP LUB TELEGRAM: +27638836445 . JEGO ZAKLĘCIE JEST NIESZKODLIWE.

04.01.2023 16:05
  • O jejku (gość)

Co za pier.....ły tutaj się wypisuje.

27.12.2022 21:09
  • Üqesz (gość)

Dasnfjdgjgsvczhmvn Bütfssvb VƏ yaxud da təmsil olunur ki qaldı ki qaldı və ya digər şəkildə e

23.12.2022 09:00
  • Bolek (gość)

Maroko awansuje. Tak mi mówi szklana kula

10.12.2022 20:05
  • Michelle (gość)

MOJA HISTORIA. Nazywam się Michelle Hall Spencer i rozwiodłam się z mężem, ponieważ mnie zdradzał, ale nadal go tak bardzo kocham, że szukałam pomocy i znalazłam dr Ogundele po kilku kłamcach w internecie. Dr Ogundele rzucił na mnie zaklęcie i w ciągu 24 godzin mój mąż wrócił do domu i poprosił mnie o wybaczenie, jest to bardzo potężne dla każdego, kto potrzebuje pomocy, aby skontaktować się z Dr Ogundele na WhatsApp i Telegram pod tym numerem: +27638836445. Jest uczciwym i potężnym człowiekiem. Wszędzie szukałem pomocy, w końcu pomógł mi tylko doktor Ogundele.

28.11.2022 19:58
  • James (gość)

TO JEST OFICJALNE OGŁOSZENIE ILLUMIN LIGHT DLA ŚWIATA UWAGA: ŻADNE WYJAŚNIENIA LUDZKIE NIE SĄ OBJĘTE Możesz skontaktować się z przedstawicielem świątyni przez: e-mail: illuminati0grandmaster@proton.me

Jesteś biznesmenem, politykiem, muzykiem, studentem? Będziesz bogaty, sławny, potężny w życiu, dołącz już dziś do kultury bractwa Illuminati i natychmiast się wzbogacisz. Milion dolarów tygodniowo i darmowy dom. Bez względu na to, gdzie zdecydujesz się mieszkać na tym świecie, otrzymasz nawet $50,000,000 USD miesięcznej pensji.

Korzyści dla nowych członków, którzy są członkami Illuminati. Dom w dowolnym wybranym kraju. 2. Nowy wymarzony samochód o wartości $1.5 Million USD. Szansa na poznanie najwybitniejszych i najbogatszych ludzi na świecie.

Musisz mieć co najmniej 25 lat. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt mailowy z naszymi partnerami: illuminati0grandmaster@proton.me

WhatsApp: +2349155280929

26.11.2022 06:39
  • condilla vincent (gość)

Wyszłam za mąż za mojego męża Antoniego, kocham go tak bardzo, że jesteśmy małżeństwem od siedmiu lat z dwójką dzieci. Kiedy wyjechał na wakacje do Francji, opowiedział o kobiecie imieniem Ashley, powiedział mi, że nie jest już zainteresowany naszym małżeństwem. Byłem tak zdezorientowany i szukałem pomocy, że nie wiedziałem, co robić, dopóki nie spotkałem mojej przyjaciółki Marii i nie wyjaśniłem jej mojego problemu. Powiedziała mi, żebym nie martwił się, że mam wcześniej podobny problem, i przedstawiłem się mężczyźnie o imieniu Dr OMON, który rzucił czar na jej byłego chłopaka i sprowadził go z powrotem do niej na końcu. 3 dni. Maria prosi mnie o kontakt z Dr OMONem. Skontaktowałam się z nim, aby pomóc mi sprowadzić męża z powrotem, a on poprosił, żebym się nie martwiła, że ​​bogowie jego przodków walczą o mnie. Powiedział mi, że po trzech dniach dołączy do mnie i mojego męża. Po trzech dniach zadzwonił do mnie mój mąż i powiedział, że wciąż szuka ze mną rzeczy. Zaskoczył mnie, kiedy go zobaczyłem i zaczął płakać o przebaczenie. W tej chwili jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie, a co ten wspaniały Doktor zrobił dla mnie i mojego męża, możesz skontaktować się z jego adresem e-mail: (dromonbabalola@gmail.com). Lub WhatsApp… w tym numerze. (+351925095736). Skontaktuj się z nim w przypadku jakichkolwiek problemów, takich jak: (1) Jeśli chcesz odzyskać swojego ex (2) jeśli nadal masz złe sny. (3) Chcesz awansować w swoim biurze. (4) Jeśli chcesz mieć dziecko. (5) leki ziołowe (6) Chcesz być bogaty. (7) Chcesz związać z nim swojego męża/żonę na zawsze. (8) Jeśli potrzebujesz pomocy finansowej. (9) Pozwól ludziom słuchać twoich słów i robić, co chcą (10) rozwiązanie sprawy ETC Skontaktuj się z nim ponownie pod adresem (dromonbabalola@gmail.com) lub WhatsApp .. pod tym numerem. (+351925095736). i bądź błogosławiony.

16.11.2022 10:56
  • MRS GEORGE (gość)

NAZYWAM SIĘ PANI GEORGE Z IRLANDII, CHCĘ PODZIĘKOWAĆ TEGO WSPANIAŁEGO URUCHOMIENIA ZAKLĘCIA DR BABATUNDE. JEŚLI POTRZEBUJESZ PRAWDZIWEGO I ORYGINALNEGO URUCHAMIAJĄCEGO ZAKLĘCIA, KTÓRY MOŻE ZWRÓCIĆ DO CIEBIE TWÓJ EX LOVER, SKONTAKTUJ SIĘ Z TYM WSPANIAŁYM SELLMAN DR BABATUNDE, KTÓRY PRZYWRÓCIŁ DO MNIE MÓJ EX LOVE W CIĄGU 48 GODZIN. JEGO KONTAKTOWY ADRES E-MAIL : *drbabatunde10@gmail.com* WHATSAPP *+27619642218*

Jeszcze raz dziękuję DR BABATUNDE

04.11.2022 09:00
  • Lena c (gość)

Paulina Smaszcz opamiętaj się z twoimi krytykami co Cię babo o opętało nigdy nie byłaś za mądra jak prowadziłaś Pytanie na śniadanie to nie szło patrzeć ani na twoją wypowiedź A strój to były jak do kabaretu nie masz taktu za grosz niby jesteś wykształcona a głupsza jak taki kmiot Kibicuję Kasi i Maciejowi bo ma się bardziej pasuje do Kasi niż do ciebie Oby im wyszło w życiu Trzymam za nich kciuki A ty głupia babo powstrzymaj swoje złośliwości bo nikogo to nie interesuje i nie pokazuj się z tymi strzyżonymi kłami bo wyglądasz jak stara klacz wstyd wstyd wstyd pohamuj się

31.10.2022 14:04
  • MRS GEORGE (gość)

NAZYWAM SIĘ PANI GEORGE Z IRLANDII, CHCĘ PODZIĘKOWAĆ TEGO WSPANIAŁEGO URUCHOMIENIA ZAKLĘCIA DR BABATUNDE. JEŚLI POTRZEBUJESZ PRAWDZIWEGO I ORYGINALNEGO URUCHAMIAJĄCEGO ZAKLĘCIA, KTÓRY MOŻE ZWRÓCIĆ DO CIEBIE TWÓJ EX LOVER, SKONTAKTUJ SIĘ Z TYM WSPANIAŁYM SELLMAN DR BABATUNDE, KTÓRY PRZYWRÓCIŁ DO MNIE MÓJ EX LOVE W CIĄGU 48 GODZIN. JEGO KONTAKTOWY ADRES E-MAIL : *drbabatunde10@gmail.com* WHATSAPP *+27619642218*

Jeszcze raz dziękuję DR BABATUNDE

29.10.2022 17:41
NowszeStarsze

Dodaj komentarz

Dodając komentarz, akceptujesz regulamin.

Hity dnia

Wszystkie hity »

Logowanie

Jeżeli nie posiadasz konta, zarejestruj się.